Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomessa asuva yksityinen henkilö ja kannatusjäseneksi oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2015 on 20 € jäseneltä, samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet maksavat yhteensä perhemaksun 30 € ja kannatusjäsen maksaa kannatusjäsenmaksun 50 €.

Jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu Helsingin OP:n tilille IBAN FI19 5724 1120 0439 73. Laita viestikenttään nimi ja osoite jäsenpostia varten. Jäsenyys ei ole riippuvainen kotipaikasta.

Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa Mielenterveysomaisten keskusliitto - FinFami ry:n julkaiseman Labyrintti-lehden ja kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän yhdistyksen toimintakalenterin. Mikäli jäsen jättää jäsenmaksunsa maksamatta kahden vuoden ajalta sen erääntymisestä lukien, katsotaan hänen jäsenyytensä lakanneeksi.

Webdesign: Internesia